Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
  • Ontvang 10,- korting op je 1e bestelling | CODE: FINDYOURBEST | Bij besteding vanaf €100,- (exclusief sale, fietsen en elektronica)
  • false

''Een focus op micronutrienten in je dieet kan je helpen sterk, gezond en op schema te blijven met je sportieve doelen''

#FINDYOURBEST

Geef je wintertraining een boost met Pillar micronutrition

Het tussenseizoen is een waardevolle tijd voor herstel en voorbereiding op toekomstige races.

Je kunt prioriteit geven aan een goede gezondheid en winterziektes die gepaard kunnen gaan met kortere, donkere dagen bestrijden door simpelweg aandacht te besteden aan voeding.

Een focus op micronutriënten in je dieet kan je helpen sterk, gezond en op schema te blijven met je sportieve doelen. Laten we eens kijken naar enkele voedingstips om de immuunfunctie te ondersteunen en je wintertraining te optimaliseren.

Vitamine D

Vitamine D is niet alleen essentieel voor de sterkte van de botten, maar speelt ook een cruciale rol bij het ondersteunen van het immuunsysteem.

Voldoende niveaus van vitamine D verminderen het risico op infectieziekten door de activering van killer T-cellen te verbeteren die potentiële indringers bestrijden. Geniet waar mogelijk van de zon, maar overweeg ook om een ​​ontbijt te nemen dat rijk is aan vitamine D, zoals eieren, gerookte zalm, champignons of verrijkte zuivelproducten.

Omega 3

Omega 3-vetzuren bieden verschillende voordelen, waaronder het verbeteren van de functie van witte bloedcellen die verantwoordelijk zijn voor het bestrijden van infecties. Deze vetten verminderen ontstekingen en helpen bij herstel en reparatie - noodzakelijk voor sporters na een veeleisend raceseizoen. Vette vis zoals zalm, forel en tonijn zijn uitstekende bronnen van Omega 3, maar voor veganistische alternatieven kan je lijnzaad, chiazaad of walnoten overwegen.

Polyfenolen

Polyfenolen zijn natuurlijke stoffen die in planten voorkomen en cruciaal zijn voor voeding en immuunondersteuning. Ze initiëren immuunreacties en helpen gastro-intestinale mucosale cellen, activeren antitumoractiviteit en reguleren allergische reacties. Neem polyfenolrijke voedingsmiddelen op zoals bevroren bessen, granaatappelpitten, kruiden zoals kurkuma en geniet van de warmte van havermout, curry's of kurkumathee.

Vitamine C

Als antioxidant beschermt vitamine C het lichaam tegen reactieve zuurstofsoorten die worden gegenereerd tijdens intensieve trainingen en tegen immuunreacties.

Deze vitamine stimuleert en ondersteunt de werking van witte bloedcellen en werkt samen met andere antioxidanten. Citrusvruchten, bladgroenten zoals spinazie en boerenkool en verschillende soorten fruit en groenten zijn uitstekende bronnen van vitamine C. Verwerk ze in soepen, stoofschotels en uw dagelijkse maaltijden.

Pillar micronutritionele strategie

ULTRA IMMUNE C-poeder levert een hoge dosis vitamine C (1000 mg), met vitamine D3 (1000 IE) en zink. Het biedt directe en onmiddellijke ondersteuning aan het immuunsysteem om de duur en ernst van symptomen die verband houden met verkoudheid te verminderen.

Geef tijdens het laagseizoen prioriteit aan je gezondheid en welzijn door deze micronutritionele strategieën op te nemen in uw winterroutine.

Het versterken van je immuunsysteem en het ondersteunen van de functies van je lichaam met vitamine D, omega 3, polyfenolen, vitamine C, probiotica en prebiotica kan bijdragen aan een sterkere, gezondere jij.

volg het laatste nieuws

Bekijk Meer

Bekijk Meer

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak een account aan en geniet van vele voordelen.

Geef je wintertraining een boost met Pillar micronutrition.